Winter Anikó fótókiállítása

Ők!

Winter AnikóA rendszerváltás gyermeke vagyok, így mára a XXI. század minden előnyét és hátrányát magaménak tudhatom…

A fotózással, annak alapjaival még a középiskolás éveim alatt ismerkedtem meg, de Fényképezni, alkotni a Hubay Jenő Zeneiskolában szerzett tapasztalataim, tanáraim instrukciói alapján kialakult értékrendem szerint kezdtem.

Erre a tanulmányi pályára a Théba Művészeti Akadémián töltött két évem tette fel a koronát. Itt teljesedtek ki a szakmai és a művészeti ismereteim, és innen szereztem meg a végzettségem is…

Ez már a negyedik önálló kiállításom, és nagy örömömre szolgál, hogy a mai napig bővülő portfoliómból rendre kikerülnek a falra a legjobbnak vélt műveim.
Több elismerésben is volt már részem, de az itt is látható sephia technikájú épületfotóm aranyérmet ért egy képzőművészeti megmérettetésen.

A kiállításon látható képekből is kiderülhet a látogatóknak, hogy a legjobban egy műterem falai között érzem magam, ahol megtalálva a közös hangot kihozhatom a legjobbat a modelljeimből.

Szabadtéren a kitágult látómező, a hatalmas épületek, perspektívák azok, amik leginkább lekötik a figyelmem és mozgatják meg fantáziám.

Szeretném megköszönni szüleimnek, kedvenc tanáraimnak, és a hozzám oly közelállóknak a támogatást és azt, hogy eljöttek megnézni a képeim.

Winter Anikó alkalmazott fotográfus

honlap: http://waniko.hu/

 

Nagyításhoz kattintson a képre!
Winter Anikó